Om Bilflipp Akademiet

“Vi har blitt en stor ’bilfamilie’ som tjener penger på å gjøre noe vi liker!Bransjeforumet kommer veldig godt med når jeg vil sparre med andre før jeg gjør en handel, og det er vel- dig hyggelig sosialt.”

Ingvar Ingolfsson, (43) fra Sandefjord

Olav Tvenge startet Bilflipp akademiet og har igjennom 20 år kjøpt og solgt over 1000 biler med stor suksess.

Olav begynte å flippe biler som privatperson og omsetningen ble raskt stor. Han startet Valo Bil AS som idag omsetter for over NOK 100.000.000+ i året.

Med kunnskapen som Olav og teamet hans besitter så er det tydelig hva som funker og hva en bør unngå.

Nå vil han dele sine verktøy, kunnskap og erfaringer eksklusivt med deltagerne i Bilflipp akademiet så de står vel rustet til å begynne å tjene penger på bil.

Lykke til!

Ambisjoner

Det er 1,4 milliarder biler på veien i dag. Millioner av transaksjoner og bilavtaler blir gjort globalt hver uke. 99,9 % av de som skal kjøpe bil, har blitt fortalt fra en tidlig alder av at; å kjøpe bil er en dårlig investering. Og alle ser ut til å akseptere det.

Ikke oss. Vi vet bedre.

Vi bruker vår lange erfaring og vårt unike globale nettverk innenfor vårt kompetansefelt i bilindustrien, til å bygge en verdensledende utdannings plattform.
Vi er det fremste akademiet for alle som prøver å lære å kjøpe og selge sin bil uten å tape penger på det, eller de som ønsker å lære å tjene penger på å kjøpe og selge biler.

Hvordan fungerer forretningsmodellen?

1
2
3

En suksessfull bilforhandler gir sin oppskrift til Akademiet mot en eierandel i Akademiet.

Akademideltakere får tilgang til oppskriften ved å kjøpe nettkurset fra Akademiet. De lærer nå direkte fra vellykkede fagfolk som til gjengjeld tjener penger ved å selge kunnskapen sin.

’Hvermannsen’ kan nå tjene penger på bil som en biinntekt, til og med starte en bilvirksomhet hvis de vil eller bare unngå å tape så mye penger på bilen de uansett kjøper til seg selv.

Vi har bygget fellesskapet vårt av akademideltakere med vellykkede resultater og vår transparente markedsføring. Deltakerne våre har ingen andre steder å gå for å skaffe seg denne lønnsomme kunnskapen.

Hvor vi er i dag

Vi har allerede over 700 akademideltakere, og vi vokser hver måned!

Å få ’proof of concept’ i Norge som er et lite og forholdsvis konservativt land tegner bildet av de store mulighetene som også ligger foran oss i Europa, Asia, USA og resten av verden. Vi lanserte Bilflipp Akademiet i Sverige i 1. kvartal 2023 og det Svenske Akademiet viser veldig sterke veksttegn!